Mnuchin sanoi helmikuussa antamassaan lausunnossa

Mukaan raportin mukaan Washington Examiner, joka sai kehittynyt kopion Boltonin osoittava kaikki kirja huone, jossa se tapahtui , presidentti Trump halusi ankariin Bitcoin ja cryptoassets vuonna 2018.

Kirja väittää, että presidentti Trump kehotti valtiovarainministeri Steven Mnuchinia painostamaan bitcoinien kauppaa ja myyntiä.

Raportti kuuluu seuraavasti:

Älä ole kauppaneuvottelija „, Trump väitti sanoneen, kuten kirjoitettiin The Room missä se tapahtui, kopiosta, joka toimitettiin Washingtonin tarkastajalle.“ Mene Bitcoin Trader jälkeen [petokseen].

Boltonin mukaan vaihto tapahtui toukokuussa 2018 keskellä kireää keskustelua Kiinan kauppaa koskevista pakotteista ja tariffeista.

Raportissa todetaan myös Trumpin hallinnon suhtautuvan skeptisesti salakuunteluihin, joka huipentui salamyyntiä koskevien uusien ohjeiden julkaisemiseen aiemmin tänä vuonna.

Mnuchin sanoi helmikuussa antamassaan lausunnossa

Haluamme varmistaa, että tekniikka etenee, mutta toisaalta haluamme varmistaa, että kryptovaluuttoja ei käytetä vastaaviin vanhoihin sveitsiläisiin salainen numero pankkitileihin.