Metcalfen lain mukaan IT voi valmistautua paraboliseen etenemiseen

  • Lukuisten nousevien viitteiden keskellä ethereum-hinnat näyttävät vastaavan lopulta.
  • Makroekonomisti ehdottaa, että Metcalfin laki on ennustanut oikein bitcoinin ja Facebookin suorituskyvyn.
  • Tämän lain mukaan ethereum on seuraava rivillä merkittävässä rallissa, joka ylittää 20000 dollaria.

Eri mittarit ovat osoittaneet Ethereumin väärinkäytön viime aikoina. Metcalfin laki lisää näiden viitteiden kasvavaan luetteloon.

ETH- ja BTC-korrelaatiot alkavat irtautua

Viime kuukausien aikana ETH: n ja BTC: n hintatoimet ovat ylläpitäneet terävää kirjeenvaihtoa. Jälkimmäinen on ollut enimmäkseen valokeilassa.

Sijoittajat ja markkinaosapuolet suihkuttivat huomionsa Bitcoiniin vuonna 2020. Pioneeri-kryptovaluutan hinta puhkesi uusiksi kaikkien aikojen korkeimmiksi yli 40 000 dollarin. Tämä toiminta ei ole mennyt hyvin useimmille altcoineille, jotka ovat vuotaneet verta BTC: tä vastaan.

Kun mammutin kryptovaluutta menettää höyryä, tämä voi tarkoittaa sitä, että markkinat antavat tien Ethereumille. ETH näyttää alkaneen matkan uudelle hintatasolle.

Metcalfin laki ehdottaa Ethereumin eksponentiaalista kasvua

Indikaattorit osoittavat, että ethereum-tapahtumien määrä on huipussaan. Äskettäinen pörssitoiminnan sokki on myös saavuttanut matalin pisteen vuoden 2018 jälkeen.

Makrotaloustieteilijän ja tilastotieteilijän D.H.Taylorin artikkelin mukaan Metcalfin laki lisäsi uskottavuutta nousevaan opinnäytteeseen. Hän selittää, että hinnat voivat nousta yli 20000 dollarin.

Metcalfin lain mukaan verkon hyödyllisyys on verrannollinen verkon käyttäjien määrään. Tämä apuohjelma edustaa neliöfunktiota, jota usein käytetään seuraavasti: Apuohjelma = n2

Tämä tarkoittaa, että matemaattisia periaatteita käyttämällä minkä tahansa verkon kasvunopeus voidaan kartoittaa neliöksi sen käyttäjäkannasta. Kuva, joka selittää edelleen Metcalfin lakia, osoittaa useampien puhelimien lisäämisen eksponentiaalisen vaikutuksen luomalla itsenäisiä yhteyksiä toisiinsa samanaikaisesti.

Kaksi puhelinta voi luoda vain yhden, kun taas viidellä puhelimella meillä voisi olla kymmenen yhteyttä ja 12, 66 yhteydellä.

Tämä malli, jota on käytetty muissa tapauksissa, on osoittautunut totta sekä Bitcoinille että Facebookille. Se paljastaa luontaisen arvon, joka voitaisiin luoda käyttäjien lisääntyessä missä tahansa verkossa. Periaatteet viittaavat valtavaan tilaan ethereumin hinnan nousulle.

Vuoden 2017 härkäajo jälkikäteen

Edelliseen sonnijaksoon viitaten suurta rallia edeltää yleensä nouseva bitcoin-hintatoiminta ja konsolidointi. Tämän jälkeen tärkein alt-puomi alkaa.

Kun ethereum pyrkii voittamaan aikaisemman kaikkien aikojen korkeimman tason, euforia näyttää kasvavan, kun yksityissijoittajat hyppäävät markkinoille. Vain aika näyttää, toistetaanko historia vai ei.